7 Eylül 2011 Çarşamba

MİLFÖY HAMURUNDAN REÇELLİ KURABİYE

milföy hamurunu seviyorsanız bu tarif tam size göre:) hem farklı hem çıtır hemde lezzetli kurabiyelerimin tarifini şöyyylee açıklıyorum:)

MALZEMELER:

on adet milföy hamuru
bir küçük kase ahududu reçeli
süslemek için pudra şekeri
hazır çikolata sosu

YAPILIŞI:

dolaptan çıkartıp yumuşayan milföy hamurlarımızı tezgahımıza alıyoruz ve ortasına bir çay kaşığı reçel sürüyoruz, kenarlarından bohça toplar gibi toplayarak ağzını kapatıyoruz..

180 derece fırınımızda pişmeye bırakıyoruz, piştikten sonra servis tabağına alarak soğumasını bekliyoruz, soğuduktan sonra önce pudra şekerini serpiyoruz ardından da hazır çikolata sosumuzla süslüyoruz..afiyet olsun..


            çiğdem                                                                                                                                                      
              

Hiç yorum yok: