gözlemenin her çeşidi hafif ve lezzetli oluyo ama bu çeşidi biraz daha farklı ve lezzetli oldu..isterseniz sabah kahvaltılarınızda isterseniz öğlen atıştırmalık olarak istersenizde akşam yemeklerinizde eşinizle dostunuzla midenizi yormadan tüketebileceğiniz harika lezzet..
MALZEMELER:
iki adet yufka
iki adet domates
çeyrek kalıp beyaz peynir
YAPILIŞI:
önce iç malzememizi hazırlayalım..domateslerimizin kabuklarını soyup küçük küpler şeklinde doğruyoruz, peynirimizle harmanlıyoruz.daha sonra yufkamızı tezgaha seriyoruz yufkamızın bir ucunu hemen hemen yarısına gelecek şekilde katlıyoruz içine fırçayla sıvıyağ sürüp harcımızın yarısını döküyoruz kare olacak şekilde her yanında yufkamızı kapatıyoruz.diğer yufkamızıda aynı şekil yaptıktan sonra sıvı yağladığımız tavamızda önlü arkalı olarak orta ateşte pişiriyoruz..görüntüsü ve kokusu midenizi doyurmaya yetiyo bile:)afiyetle kalın..
çiğdem
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder